h

Stakers krijgen een hart onder de riem gestoken van SP West Betuwe

9 mei 2023

Stakers krijgen een hart onder de riem gestoken van SP West Betuwe

Foto: Jeroen Kolkman / Eigen foto

De stakers die bij het Albert Heijn distributiecentrum bezig met om een fatsoenlijke compensatie voor de inflatie te krijgen hebben van ons een hart onder de riem gestoken gekregen. We zijn als SP West Betuwe appels gaan uitdelen om te laten zien dat we solidair zijn met de stakers en hun eisen voor een fatsoenlijke compensatie.  Terwijl de prijzen in de supermarkten al sinds dag 1 van de inflatie meestijgen of zelf meer stijgen dan de inflatie, net zoals de winsten aan de bedrijfstop en de winsten van de aandeelhouders.  Worden de mensen die het echte werk verrichten het met magere verhogingen afgescheept. Het is goed dat ze laten zien dat zonder hun de schappen in de supermarkten leeg zijn en wordt tijd dat ze betaald krijgen naar wat ze waard zijn!

Reactie toevoegen

U bent hier