h

Petitie voor speeltuin Johan van oldebarneveltstraat

15 februari 2023

Petitie voor speeltuin Johan van oldebarneveltstraat

Foto: SP

SP West Betuwe heeft met een vragenlijst een rondje door de Johan van Oldebarneveldtraat en Hugo de Grootstraat gemaakt. De roep om een speeltuin of speelplaats die tevens kan dienen als ontmoetingsplek, kwam duidelijk naar voren.

Gina van Koeverden-van Loenen is vertegenwoordiger van de wijk: “Lang gelden was er een speeltuin in deze wijk. Helaas moest deze wijken voor de aanleg van de randweg. In deze multiculturele wijk zijn de laatste jaren veel nieuwe jonge gezinnen komen wonen en het is fijn als de kinderen met elkaar kunnen spelen en het een ontmoetingsplaats is voor jong en oud. Samen Sterk is ons motto in deze wijk.” 

Om de wens van de buurt kracht bij te zetten, is een petitie ondertekend door de mensen in de wijk. Deze is samen met Vincent Dam en de kinderen van de wijk op dinsdag 27 september aangeboden aan de wethouder Rutger van Stappershoef. Van Koeverden: “We hopen op een mooie uitwerking van ons voorstel.”

Reactie toevoegen

U bent hier